Banvit`ten Akıllı Çocuk Sofrası”

Banvit`ten  Akıllı Çocuk Sofrası”

Akıllı Çocuk Sofrası”KSS Çözümleri Pazaryeri 2011'in en beğenilen projelerinden biri oldu




3 yılda, 7 büyük kentimizde 1 milyon ilköğretim öğrencisine ulaşan Banvit Akıllı ÇocukProjesi Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü” ne lâyık görüldü.
Türk kanatlı sektörünün lideri Banvit, 9 Aralık 2011 Cuma günü Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen "KSS Çözümleri Pazaryeri" etkinliğinde ‘Akıllı Çocuk Sofrası' isimli kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle yer aldı.

2008 yılından bu yana sürdürülen ve ilköğretim okullarında eğitim gören çocuklara yeterli ve dengeli beslenme bilincini aşılamayı hedefleyen Akıllı Çocuk Sofrası' projesi, KSS Pazaryeri ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Akıllı Çocuk Sofrası'na Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü”

CSR-Europe Başkanı Stefan Crets ve UNDP Özel Sektör Bölümü Global Direktörü Henry Jackelen'ın da yer aldığı etkinlikte, jüri tarafından verilen ödüllerin yanı sıra etkinliğe katılan bireysel katılımcılar da gün içinde gezdikleri standları ve projeleri değerlendirerek, oylama imkânı buldular. Katılımcıların oyları sonucunda dereceye giren projelere Paydaş Ödülleri” verildi.

Ayrıca sergilenmeye değer görülerek bu yılki Pazaryeri Etkinliği'ne davet edilen tüm kuruluşlara farklı kategorilerde birer ödül de verildi. Bu kapsamda 3 yılda, 7 büyük kentimizde 1 milyon ilköğretim öğrencisine ulaşan Akıllı Çocuk Projesi de, TKSSD tarafından Sağlık Bilinçlendirme Uygulaması Ödülü”ne lâyık görüldü. Banvit A.Ş. Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener, ödülü CSR-Europe Başkanı Stefan Crets'in elinden aldı.

 

 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı